Kesah ini betul  

Saturday, October 30, 2010

Amaran pada Kaum Hawa..

Amaran pada Kaum Wanita dan kepada semua kaum perempuan yang memandu., Kes ni betul2 menakutkan..

Kisah ini betul2 terjadi kat Penang..

Ingat lagi tak dengan kes Ms Canny Ong yang dirogol dan dibunuh..??

Kisah nya.., ada seorang perempuan ni berhenti dekat stesen gas "pay-at-the-pump" untuk mengisi minyak.. sebaik saja dia siap mengisi minyak dan mula nak beredar, seorang pekerja kat situ buat pengumuman yang kad kredit perempuan ni ada problem sikit.. pekerja tu suruh perempuan ni masuk ke dalam untuk bayar.. tetapi perempuan ni confused sebab transaksi menunjukkan yang pembayaran kad kredit dia diluluskan dan tak ada masalah apa2 pun.. so perempuan tu bagitau la pekerja tu dan dia pun bersedia nak beredar ke kereta.. tapi pekerja tu tetap bertegas dan suruh dia masuk dalam.. perempuan tu pun decided untuk masuk ke dalam... sebaik saja dia masuk kat dalam.. dia mula marah kat pekerja tu.. Lalu pekerja tu suruh dia bertenang dan bagitau hal sebenarnya.. .nak tau apa?

Sebenarnya masa perempuan tu dok isi minyak, pekerja tu nampak ada laki menyelinap kat belakang kereta perempuan tu dan pekerja tu dah pun telepon polis.. Perempuan tu pun apalagi, takut la..dia pun try intai dan dia nampak pintu kereta dia terbuka dan lelaki tu keluar dari kereta dia..

Sekarang ni.. ada laporan yg mengatakan.., sekarang ni ada gang yang amik `body part` orang pompuan.. salah satu cara diorang adalah dgn menyelinap masuk kereta orang perempuan masa perempuan tu tengah pump gas atau beli barang kat kedai TENGAH2 MALAM!!

Kemudian.., depa akan potong kaki perempuan tu untuk memudahkan diorang culik dan bunuh perempuan tu..

Satu cara lagi pulak..,depa akan masuk ke dalam kereta yg tak ada orang dan tak berkunci.., kemudian culik perempuan tu dan bunuh dia orang... Memang ngeri.


P/S

Bagi SEMUA kaum perempuan elakkan lah keluar bersaorangan diwaktu malam..

Sabtu ; 30/10/2010 19.13 petang..

RENUNGKAN LAH...

AddThis Social Bookmark Button


0 comments: to “ Kesah ini betul

Lata

Lata

ANDA PUAS MEMBACA...?